Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldens sken

 

I Eldens rödgula sken
Hörs svaga viskande toner
Från en svunnen tid

En krigares sång
Ekar över skogen
En sång om hjältedåd
En sång om lyckad jakt
En sång om överlevnad

En virvlande dans
Taktfast slås takten
på trumman
Trumman ekar över skogen
Tonerna förs med vinden

En sång om hjältedåd
En sång om lyckad jakt
En sång om överlevnad
Vinden för vidare tonerna

I en virvlande dans
Yr eldblossen
I lägereldens sken

 




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-18 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt skaldat! tack.
2016-12-22

  Solstrale VIP
Fantastiskt! Bra!
2016-12-19

  Silverstripe
Minnen av lägereld, minnen av bål. Bra skrivet
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle