Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla talar danska

 

jag vet att det är du som
rör upp det
andas djupt nog och
det beror inte alls på
de där ynka milen och
pissbron
för även om vi ter oss lika
så är vi båda människor på eget vis
liksom skyddslösa
som små vettlösa råttor


närmare

nära

 

bara rakt in
som en dansk skalle
så stort att det måste
viskas fram:
jeg elsker dig som bare fanden man

 

 

 




Övriga genrer av raphaela
Läst 882 gånger
Publicerad 2006-05-16 21:47



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Nä, när det väl kommer till kritan så finns det egentligen inga ursäkter.
Gillar också kopplingen till dansk skalle, men allra mest gillar jag titeln. Kanske för att den är härligt paradoxal.
2006-05-17

  K*
åh , vilken underbar text . din speciella teknik och gåva med liknelser är bara helt ; YES !
jag RYSER (på behagligt vis denna gång) verkligen på riktigt när jag läser det sista stycket och titeln blir extra supergenial !
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela