Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julfirandet. Eget Foto.


Snö och Julen

Gläns snöflingan gläns.
Snökristaller till julfesten.
Helgen så vacker och snön
får falla med härliga jul händelser.
Snövit jul.
Vackraste tid i vår vinter värld.
Snö till jul helg som nästan
alla drömmer om.
Välkommen snöflingorna vi har
Julafton.
Jag har hört att det finns mycket snö
i jul landet.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-24 10:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja i vissa delar finns snön men vi fick ju också sol som lyste upp tillvaron...
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos