Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mulitplicerande Kärleks Ångor

Mulitplicerande Kärleks Ångor glider i mitt nav
Allt är en liten saga
Med ett slut av allt jag kan se, inte lyckligt
I ett hav
I min navel.
På din hjärtas sluttning kommer han sitta, tills att vi inte har någon Andning kvar att ge.

Konstgjord.

Eller olikgjord,

Jag önskar jag var en flygekorre.
En flygekore med ett os av Mulitplicerande Kärleks Ångor i ögonen.




Fri vers av IQ
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-05-17 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ