Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot en ny dag




stirrar tomt framför mig

dagen försvinner i ett dis

tills natten tar mig till en ny dag

igen





Fri vers av zaphod
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-17 17:05



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej du beskriver detta väl denna tomhetskänslan som gör världen tom. Få ord väl uttryckt
Lena
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod