Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid

Vi är alla
vittnen
medskyldiga
deltagare
påverkare
till det som händer
till det som inte får hända

Vår värld
vår tid

Ingen kan två sina händer
det glömda
det gömda
det oförlåtliga
skaver i mitt öga

Efteråt kan du inte säga
förlåt mig, jag visste inte
vi vet
vi låter det ske
men vi sover inte gott om natten

Jorden snurrar ännu ett varv
vad kan vi göra mer än åka med?

Vi är ju bara människor
alla gudar har övergivit oss




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-07 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP