Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den uteblivna kyssen

Regnet strömmar längs mitt ansikte och blandas med mina tårar
Det är bra då kan ingen se min sorg
De kan inte lista ut att vattnet som faller är salt - ingen kan se att jag gråter


Han går aldrig ut, sitter inne vid sitt jävla fönster
Ser på gatan
Han sitter inne i sitt hus, han går inte ut till friheten
Han vågar inte lita på att regnet ska dölja sanningen


Mina tårar är slut, men regnet faller,
vad jag önskar att han hade släppt sig själv fri den dagen
Molnen tätnar utanför hans hus


Jag står fortfarande ensam i regnet




Fri vers av sara-alice
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-05-17 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart