Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love hurts.

Du går med en annan tjej.
Mitt hjärta går i tusen bitar.
Love hurts.
Jag ser dig gå hem, jag ropar ditt namn.
Du hör mig inte.
Love hurts.

Du går iväg utan att se mig.
Mitt hjärta skriker av förtvivlan.
Love hurts.
Jag går hem i ensamhet.
Du är den jag tänker på.
Love hurts.



\"Du kommer och du håller om mig.
Mitt hjärta lappas ihop igen.
Jag ser in i dina ögon.
Du tar mig i hand och vi går mot äventyren.\"




But those things are just dreams.
Our story has ended.
Love hurts.




Fri vers av Blenda
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-17 21:31



Bookmark and Share


  Tildock
Snyft... Jättefint Manda!
Gillar inte ordet "hurts" för jag vill inte att
du ska lida. Här får du lite extra love från mig!.....
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Blenda