Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google.


Du min ros

Du är min ros.
Sårbar ros.
Jag fäller tårar ibland
för min vackraste ros man.
Du är den vackraste ros man
för mig.
Den starkaste ros jag någonsin har sett.
Sådan tur att jag har hittat dig min ros man.
Min vackraste ros.
Jag ska vara rädd om min ros man.
Gladaste MaRit-MaRitza att du vill vara min
ros man.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 558 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-15 11:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till redaktionens uppmärksamhet!
2017-01-22

  Valter Örn VIP
Kärlekskänslan finns inombords; den är sårbar och ömtålig. Man är glad att den finns, man vill vara rädd om den och vattna den med sina ömhetstårar....
2017-01-16

  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos