Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader om min kompis O.


Minuter i evigheten

Jag har fått ta del av din smärta och ångest,
jag har fått komma dig riktigt nära.
En natt när ditt hjärta var öppet,
fick jag en glimt av din själ.
Jag visste att detta inte skulle bestå,
att när morgonen kom hade allt slutits.
När får jag se dig igen?




Fri vers av Jolli
Läst 777 gånger
Publicerad 2004-09-26 18:25



Bookmark and Share


    Mejja
... när vi vågar ta av våran mask en stund. Visa den nakna själen som den är. Utan skyddsmur. Finfina rader som jag gillargillar!!!!
2004-10-02

  karin VIP
helt underbar
2004-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Jolli