Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har läst böcker

 

om kärlek mellan man och kvinna

 

trodde aldrig jag skulle få vara med i leken

men ack vad jag bedrog mig

 

helt underbart och vet inte vem jag ska säga

tack till

tar emot och följer med vågen som är du och jag 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-05-18 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma