Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 kopp kaffe hos en vän


Gott kaffe...

Tack för gott kaffe...
och godare, gott sällskap...mmm...




Övriga genrer av S. Johansson
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-05-18 09:34



Bookmark and Share


    NoMi F
Här anar ajg mer
än kaffe
Fint knåpat
Ger mig känslan av
Mer...mer
2006-05-19

  prinscess VIP
ja det är ju alltid trevligt med sällskap
och gott är det med kaffe
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson