Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en vacker kvinna av idag

måste nog vara det bästa då man vet om att alla
killar vill sätta på en
Knulla en
För aldrig ska man behöva tigga eller be om
att få lite sex
Allra helst slippa få betala för den
Aldrig någonsin i hela ens liv
Sex och den närhet som det innebär
Det som alla människor behöver
Så om jag hade varit en vacker kvinna av idag hade jag
tyckt synd om alla de killar som nästan aldrig får
komma till skott eller tigga och be eller betala
för att få lite sex
För dessa killar skulle jag kunna känna hur deras
hjärtan blöder
För jävligt helt enkelt
För som kille är jag avundssjuk på de vackra kvinnorna
då jag vill ha det dom har
Vilket gör mig ännu ödmjukare mot det motsatta könet
Men så tycker jag ju om vackra saker och ting som dem
flesta människorna gör
Vill ha det i min närhet...

Att vara en vacker kvinna av idag!

Ken Cassel
18/1-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger
Publicerad 2017-01-18 22:55



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=gXcDmqd9U3A

2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel