Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottsgränd

gaphalsarna i Skottsgränd
önskar varandra glada födelsedagar
i natten som spridit sig
längs gatorna i Gamla stan
över Skeppsbrokajen och ut på vattnet
det var natt även i mig men sången
som studsade mot kullersten
och tätt, tätt stående väggar
drog mig ut ur sömnen och tillbaka
till en tid när jag själv sjöng i mörkret
bara brutet av gula lyktor
och klingandet av skålande glas
ett glittrigt ljud för tysta hjärtan




Fri vers av 99knivesinside
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-20 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside