Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara emot, men ändå för, för att nå målet




För

Vi är för

Vi gör som seglaren.

Vi använder inte bara medvinden till att föra oss

framåt.

Vi lär oss att använda alla vindar, även motvinden.

Vi är för att lära oss segla, på livets vågor,

stilla briser och stormvindar.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-05-18 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP