Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då hon hade satt mitt hjärta i brand

gick jag ner på mina bara knän och bad om hennes hand
Men precis då kom hennes riktiga man
Vilken jag inte kände till
Min vanliga otur
Så då drog jag mig tillbaka och försvann innan jag
hann känna skam över att ha blivit lurad
av den här kvinnan
Hon som så förföriskt hade tagit mig med storm
nere vid stadens stora hamn då hon kramade om mig
med sin goa och varma famn
Så nu stod jag åter där ensam och ville inte tro att det var sant
Men sant var det…

Då hon hade satt mitt hjärta i brand!

Ken Cassel
26/1-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-26 08:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så sorgligt att bli lurad på detta vis...men sådant händer nog ibland...
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel