Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google.


Vattenfall

I parken fanns en damm.
Du är vackrare en ett vattenfall.
En värld som din skäl och jag
går som på moln.
Jag går stadigt på jorden så
länge du går bredvid mig.
Vad jag än tycker eller tänker
finns du alltid i mina varmaste
tankar älskling.

Marit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-29 11:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fina tankar.
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos