Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttheten har sitt pris

Orken likaså
Om man kombinerar de båda så är det till sängen
eller till soffan som man vill ta sig till
Lägga sig på
Titta lite på Tv´n och somna in lite lugnt
Förhoppningsvis gör man det lycklig som få
för att sedan vakna upp utvilad och ut med hunden gå
Woff Woff Woff
Ja, så kan det låta då
Men det är då det
För först lite vila
Så till nästa gång vi syns och hörs
Hej då
ZZZZ ZZZ

Tröttheten har sitt pris!

Ken Cassel
31/1-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger
Publicerad 2017-01-31 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel