Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*ler*


Ge mig sommar nu

Du vördnadsfulle man
Du mina fantasiers bofästning
Du vandrande attraktion

Bara tanken
Att få massera in olja
över hela din
din olivbruna kropp
i solskenet på en brygga
sent en sommarkväll
ger mig rysningar

Dina solglasögon får du allt lov att plocka av dig nu
För nu vill jag se i dina ögon att du vill ha mig
Dina himmelsblåa ögon som får allt annat att blekna
och ljuva läppar som jag så länge velat kyssa
Är äntligen mina och jag tillåts beträda kärleks landet




Fri vers av Tomteluva
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-18 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomteluva