Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångdikt, funderingar


En saga i Tomhetens Hus



Så kan det vara
en saga
i Tomhetens Hus

En stjärna som lyser
i ljuset syns Du

En saga
i Tomhetens Hus




© text och musik Snuffa 20170131




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Snuffa
Läst 218 gånger
Publicerad 2017-01-31 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa