Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårkänsla


Korpens vals



Korpen kraxar lycklig
i mjukt februari dis

Idag är de två!

Deras svarta vingar
leker med våren

Livets kärleksbrus!

Vi dansar vals
Dansar vals!


© text Snuffa 20170201




Fri vers (Fri form) av Snuffa
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-01 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa