Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Hon pluggar än

Hon pluggar med stjärnor under hennes ögonlock,
med rädsla att få högsta betyg i förlorande,

med hjärtat på rätta stället
har hon vunnit, hela mig,

men,

hon pluggar där,

och,

jag tror att hon glömt,
att jag sitter kvar här.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-06 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann