Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligheten, 2 km

Åh, så trist att vi bröt upp
Livet gick sin gilla gång

I en värld helt utan tystnad
Fanns ingen plats för sinnesro

Alltid detta brådskande
På ett tåg, i en hiss eller i ett filbyte
De talande orden har helt försvunnit

Du trycker hårt på bilens signalhorn
Håller samma avstånd som de andra

Enade tillsammans men förblindade av lögnen
Gasar och lägger i överväxeln

Oändligheten, 2 km




Fri vers av Pierre Ström
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström