Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google


Kärlekens blomma är du

Drömmer om dig.
När jag blundar ser jag bara dig.
Du är allt för mig.
Håll min hand.
Släpp aldrig den.
Du är den bästa för mig.
Dig vill jag vara ihop med.
Dig vill jag drömma om natt och dag.
Min älskade jag ser bara vi två tillsammans med varandra.
Dig älskling släpper jag aldrig.
Släpp mig inte för då brister mitt hjärta i småbitar.
Nu vill mitt hjärta sjunga en varm kärlekssång.
Den varmaste sång bara till dig min kära.
Din kärlek är som eldens lågor i mitt hjärta.

Marit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-19 10:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos