Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt.


So Close


Jag simmar.
Simmar genom ett hav av tårar.
Vattnet smakar salt i munnen.
Kläderna är tunga.
Jag sjunker.
Kämpar febrilt för att nå ytan,
men du trycker ner mig till botten.
Ler ett hånfullt skratt.
Jag sluter ögonen,
ger upp.




Fri vers av hatobjekt
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-19 21:49



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Gud var bra du är! Och du är 7 år eller? Jättebra skrivet. Jag får rysningar.. :P
2010-07-24

  hanziz
underbar sorgsen dikt
men ger mej ändå rysningar
fint skrivet
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt