Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som du var

Ingenting är längre
som det var förut
Allt är förändrat
Du är borta och det är tomt

Du fattas oss alla
Det går inte riktigt
att ta in vad som skett

Livet måste gå vidare
Vi får finna en vardag
i den nya sorgen som
följer oss vidare i livet

Det är tufft
Det är omtumlande
Men det måste gå
För så hade du resonerat

Du gav ditt hjärta till alla andra
Vi tar med oss det du lärt oss
och försöker vara lika goda människor
Precis som du var




Fri vers av Pierre Ström
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-07 11:11



Bookmark and Share


    Pierre Ström
Tack för fin feedback!
2017-03-07

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En inbygd mening,att vi bör värna om våra
vänner under vår samvaro i livet.
Skön värmande dikt.
Skön vår. TBG.
2017-03-07

  Nimbus VIP
Skrivet med kärlek och sorg... Vacker kombination! Så sant budskap!
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström