Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånad tid

Strax innan tjälen går ur jorden
och våren ska möta oss med dofter som
förkunnar att vintern är över

Vi öppnar marken och tar ett sista farväl
Ser ljuset sippra fram mellan träden
och brytas i de tårar som tränger fram

Vi vet att vi lever på lånad tid men
allting är uppenbarligen relativt
I ditt fall alldeles för kort

Vi håller händer och skakar av smärta
Det gör så fruktansvärt ont och vi
undrar alla om vi någonsin kommer att förstå




Fri vers (Fri form) av Pierre Ström
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-15 10:43



Bookmark and Share


    Pierre Ström
Tack Marita!
2017-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som får mig att tänka på min dotter!
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström