Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtanssången

 

En längtansdröm jag lägger i ett framtidsmoln,
lätt att ta fram när helst jag behöver.

Jag vänder ett blad i min bok
och bryter okänd mark.

Till verket i ovissheten
jag lägger min tro.

Tron så orubbligt stark även när jag inget ser,
är jag trygg i det som sker.

Grunden är som granit och inget ont når hit.

Bara på ytan livet fladdrar
och vårt fokus blir på bagateller.

Slöseri med dyrbar tid,
men jag vet att Gud alltid står bredvid.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-18 20:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar dikt
så fint formulerat
sparar denna!
2017-03-27

    Sefarge VIP
Tron försätter berg!
Den behöver inget
hat för att överleva!
Starkt Kärleks och
Insiktsfullt skriftat
Tack!
:)


2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP