Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källar-trappa - en drömraga

 

Ringsignal från baksidan

Tom låg ej på latsidan 

kom i flock med släktingar

somliga var dräktiga 

lillan nöp i sidfläsket

tvillingarna kiknade 

 

Liten vink och ett tre tu

slut på blixtvisiten nu

det var allt för denna gång

baktrappan var av betong

innetrappan halare

källarplanet svalare

 

Duschen ner i källaren 

användes väl sällan men

jag fann mig en badkappa

fick en nick av glad pappa 

heltäckande mattan blå

ödsligt tom att titta på

 

Handryggen med finpärlor 

smärtade som spikmärlor

i min andra huvudsvål

hälldes en skvätt ättika

tvillingen gav upp ett vrål

själv var jag den vettiga 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 310 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-21 08:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
läst med nöje, ej löje
2017-03-22

  Stefan Albrektsson
Da original gangsta rapper i de dräktiga släktingarna och de följande två raderna, men sedan blir rapparen väldigt strikt ; )
Innehållet är sådär härligt frestande att drömanalysera ; ) Tex nedgången i källaren där duschen sällan används osv.
Gillar hur målande "heltäckande mattan blå / ödsligt tom att titta på" är! Gytt!!

2017-03-22

  objekt3
Jag känner mig Inte renare
2017-03-22

  TrollTörnTrappan VIP
Dubbel huvudsvål och dräktiga släktingar!! jo jag tackar för en så magiskt konkret trappa! ...som ett andrum bakom kulisserna?
2017-03-21

  Anya VIP
Innehållsrikt, som så ofta från dig. tycker särskilt om:
"Handryggen med finpärlor

smärtade som spikmärlor!

En stark bild.

2017-03-21

  i af apa
min morgon börjar bra!
mattan blå som är ödslig titta på,
finurligt.
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X