Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om blindheten


Lögnen

Han sa:
"Jag har en sol innanför bröstkorgen"
Och jag trodde honom
Trots att jag visste
Att det inte var sant.




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-21 10:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En metaforisk sol måhända? Och vem är egentligen någon av oss andra att neka om personen ifråga känner sig som de voro en innehavare av en sol inombords. Bara en tanke...
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén