Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm


Post & Tele

 

 

märkliga små

multifunktionella

färgglada

boxar

anslutna till det

väggfasta nätverket 

med tunna kablar 

minitelekontakter

 

de kunde fungera som GPS

om siffersumman blev sju

124 eller 241?

 

som matinkast för katter och fåglar

man kastade bara två kottar

de sögs på plats 

med magnetisk kraft

och förvandlades

till rätt sorts foder

 

eller som teleport

till en annan värld

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-22 08:34



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Haha vilken idé! Gillas!
2017-03-23

  Stefan Albrektsson
Du har ju haft flera sådana här "patent-bara" drömmar. Det skulle vara väldigt användbart att bara kunna kasta in kottar som förvandlas till rätt foder... GPS och Teleport är ju fina bonusfunktioner när man väl är mätt & glad!
2017-03-22

  KattenKin VIP
Spejsat. Utfodringsvarianten var ju perfekt, men teleport till annan värld, mer spännande.
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X