Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om allt som försvinner, om att allt försvinner


Förgängligheten

Ingenting
Blir kvar
Nej
Ingenting
Blir som det var




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-02 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén