Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Försöker inse vad du sagt.
Försöker förstå att det var du.
Försöker att glömma.
Försöker...
Försöker att sluta älska.

Allt det du sagt.
Allt det du gjort.
Allt för att jävlas.
Allt...
Allt är förlåtligt.

Förut var jag så säker.
Förut älskade jag dig.
Förut kunde jag le.
Förut...
Förut dog jag.

Vänner som alltid finns.
Vänner som man litar på.
Vänner som aldrig sviker.
Vänner som aldrig ljuger.
Vänner...
Vänner som är.

Nu hatar jag dig.
Nu kan jag skratta.
Nu kan jag andas fritt.
Nu...
Nu slipper jag dö då du inte ser mig.

Hat som tagit mig.
Hat som fått mig sluta älska.
Hat som jag lever på.
Hat...
Hat som jag inte vill ha.

Men jag försöker också förlåta.
Men allt kommer ta tid.
Men vänner kanske försvinner.
Men förut var jag instängd.
Men nu har jag förlorat en vän.
Men hat jag försöker bli av med.
Men...
Men varför?

Försöker. Allt.
Förut. Vänner. Nu.
Hat.


Ja. Varför?




Fri vers av Blenda
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-05-21 22:01



Bookmark and Share


  Inte Perfekt
En fin text! Jag tror jag vet vem det handlar om.. ;)
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Blenda