Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Varför så svårt att släppa taget
och inse att något är fel
när man ändå vet
att ens val har gjort en hel

Varför så svårt att glömma
börja om
och sluta drömma

Varför ska hjärtat kännas så tung
och bristande
när jag fortfarande är så ung

Varför?




Fri vers av sofiavishet
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-05-21 22:02



Bookmark and Share


  casanova
otroligt skrivet med en stark känsla som man känner igen sig i.
fin rytm med passande rim :o)
2006-05-25

  Oskar...
Ingen aning.. Man önskar ju att någon kunde besvara all skiten man frågar sig..
Snyggt..
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet