Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Jag bara tänker. Som det faller sig.
     Tankarna tar mig bort från rädslan, skänker lugn, ger mig ro.
     Känslan är bräcklig, jag inser det, men det känns trots allt som om mina tankar, om så bara för en stund, gör mig fri.

© Björn Solum




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Solum
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-06 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum