Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning på denna


Alla vill väl kunna ha kontroll över sitt liv

Ha ett gott självförtroende
Äga den innersta makten
Vara den som är bäst på planen
Kunna dribbla sig fram ända fram till mål
Zick – Zacka för att sedan skjuta bollen upp i krysset
då publiken lär tjuta
Visa alla att man kan hålla på och göra såhär hela dan
om man så vill
Är hur flink som helst
Har ingen formsvacka här inte
Ser bara ut att njuta
Står i alla fall inte stilla då man inte tycks kunna sluta
att kuta
Så lyckas man med det här lär man nog må ganska så
bra i sig själv då det bara är att fortsätta springa
iväg till nästa ruta…

Alla vill väl kunna ha kontroll över sitt liv?!
Ha ett gott självförtroende…

Ken Cassel
7/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-07 03:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Visst vill man det, fast det är inte alltid lätt i detta myndighetssverige...
2017-04-07

    ej medlem längre
jag var en suverän dribbler som 15åring. men fick inte röra mig på, planen. jag var tvungen stå som en staty på högerbacksposition i en 3-2.2-3 uppställning. en elvaåring utan bollsinne var spjutspets.
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel