Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om snön i maj som aldrig slutar


Snöa hela livet ut

Utanför fönstret
Faller snöflingor
Stora som plommon
Trots att det snart är maj
De svävar ned
Landar lätt på gatan
Och smälter direkt
Jag undrar
Om det kommer snöa
Hela livet ut




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-18 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
på karl IX tid snöade det i juli.
2017-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Nej, lyckligtvis inte.
Själv hatar jag snö mer än någon annan.
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén