Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag älskar dig, också

är väl en självklarhet att svara till sin älskade som precis
har bedyrat och sagt dom tre magiska orden till en
Jag älskar dig!
Får han eller hon inte det svaret utan något annat bör den
nog kolla sitt bäst före datum på sitt förhållande
För då knakar det nog i fogarna
Ja, om det nu inte är så att ens älskade ständigt och jämt
går och säger, Jag älskar dig
Men även det rimmar dåligt i längden
För som oftast i ett förhållande så älskar den ena partner
mer än den andra
Så det gäller att man har en god balans på sin kärlek
för att den inte helt ska spåra ur
För det finns inget svårare än att bemästra sitt förhållande
i längden
Va, vad sa ni?
Älskar ni mig?!
Åh, vad glad jag blir
Vad gulliga ni är
Ja, jag älskar er, också…

Ken Cassel
25/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-25 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord.
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel