Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja så kan det vara!

nu kom det sånt

som är kvarglömt 

från kallare tider

ned från himlen

i form av ishagel

 

katterna och jag

som äntligen

skulle pusta ut

en stund i en

sol som just

då lekte tittut

bakom de vita

molntussarna

ack vad  vi

bedrog oss

 

snabbt in

till tak över

våra huvuden

och snopna

miner




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-26 13:28



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Ja, det är verkligen en snopenhetens vår.
2017-04-27

  Nils-Robert
Ja vem tusan blev inte snopen!
2017-04-27

  Janina Kaminska
Typiskt aprilväder, men sol och värme kommer tillbaka.
2017-04-27

  Minkki VIP
kvarglömt i himlen, en rolig tanke
(Lite hagel har spillt över också hit i öst)
2017-04-26

  Pivis
Det låter som typiskt Svensk vår ;)
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP