Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att träden nu har fått sina små gröna knoppar

finns det ingenting som toppar
Ingenting som stoppar
För äntligen är våren och sommaren här med lite
värme efter den långa vintern
Efterlängtad värme
Så inom snart kan vi alla slänga av oss lite kläder
och visa upp lite hud
Visa upp våra kroppar
För vilket vackert väder
Och titta där grabbar
Vilken vacker och sexig brud
Henne skulle man gärna vilja lära känna
Ja, varför inte
Men då jag inte är med i hennes liga tror jag nog
att jag floppar
Hon vill inte ha mig till något pris
Jag är inte hennes typ
Men vad gör det då det nu är vår och sommar
med många fiskar i sjön
Så det är ju inte så att jag sitter i sjön
Men visst var hon helt underbar och skön
En riktig pärla…

Att träden nu har fått sina små gröna knoppar
finns det ingenting som toppar!

Ken Cassel
30/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-30 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka härliga ord om våren, det doftar och spritter av vårkänslor nu.
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel