Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En forskning i kärlek


Hon övar

Jag har stjärnhimlen på min kudde

Nej

Han bär en stjärnhimmel på sin rygg

Jag håller andan

För att du är så fin

Och jag kan se Karlavagnen härifrån
Från prick till prick där längst ner
Vid din nackens rot
Bredvid några fjun
Där hittade jag Karlavagnen

När bestämde jag att du skulle få visa mig
Vad trygg är

Vad trygg du är
Du ( dina ärr )
Och din rygg
Är en teckning
Av en himmel




Fri vers (Fri form) av Sinsson
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-04 14:21



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vackert skrivet om mannen du älskar !
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sinsson
Sinsson