Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 maj - fuck det var målat

 

jag stannar stationerna och låter tågen gå
det är så lätt, lite som att vända pannkakor i luften
och vissla "Hit the road Jack"
samtidigt
i rötterna frodas jazz och klezmer




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-04 18:00



Bookmark and Share


  i af apa
jazz o klezmer - mumma för själen!
så även dessa ord!
2017-05-05

    Sefarge VIP
Fluffig musikalisk
Lätt-plätt lyrik
I bästa AgnesP
Style!
:)
2017-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Eller "Me And Bobby McGee"
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP