Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick- som skulle göra allt

En blick skulle du vilja
kunna såra någon med

En blick skulle säga allt
så du slapp säga
alla de svåra orden
som din mun inte kan uttala

En blick skulle du vilja
kunna skada någon med

En blick skulle göra allt
så du slapp
smutsa ner dina egna händer
när dina händer inte vill göra
vad din hjärna säger

En blick skulle du vilja
kunna frysa någon till is med

En blick skulle kunna frysa ner
så du slapp frysa
och bli kall
om din egen kropp

En blick skulle du vilja döda någon med

Så din kropp slapp
säga de svåra orden
Så dina händer slapp bli smutsiga
Så din kropp slapp frysa

Men skulle dina ögon kunna se
allt det
utan att blunda
utan att bli sårade
utan att fysa till is
och
skulle dina händer
hålla sig längst dina sidor
istället för att sträcka ut
en hjälpande hand
till den som verkligen behöver

Du själv




Fri vers av sofiavishet
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-05-23 07:51



Bookmark and Share


  Johnny Chow
ohh:D jättebra:D blickar e läskiga tycker jag :S
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet