Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om en mäktig våg

 

 

 

Jag drömde sommar 

jag drömde gröna ängar
jag drömde blå himmel

Jag drömde lätta moln

jag drömde en smal
slingrande landsväg
Jag drömde stenmurar

jag drömde stolta knotiga
gröna ekar

jag drömde blommande ängar

jag drömde doft av maskros
och blå viol

Jag drömde oss tillsammans där


Jag drömde att vår kärlek var
mycket varmare än solen



Jag drömde att vi aldrig skulle 

skiljas åt

 

 

jag drömde om en mäktig våg 

som bar oss genom tiden

 





Jag drömde


                     Jag drömde


                                            jag drömde







                                                                        P.G 20170518




Fri vers av Peter G VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-18 00:02



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
När jag läser dina vackra ord känner jag att det är lättare att andas. Tänk om allt var som en dröm vi önskar drömma.
2017-05-21

  Chawa VIP
Det var en vacker dröm med många underbara bilder i. Må det vara en sanndröm! Upprepningen av orden "jag drömde" i slutet svävar iväg som på moln och gör drömresan oändlig.
2017-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av dina vackra drömmar!
Önskedrömmar, måntro?
2017-05-18

    carinamnm
En dröm som delas av många.
Upplägget av texten gör att det känns som en verklig dröm :)
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP