Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


Ont i hjärtat:(

Jag älskar dig men
inget kärlek tillbaka
som jag nu vill få.....




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-05-23 17:49



Bookmark and Share


  Propella
Obesvarad kärlek är det värsta. Men du; det går över. Det gör det alltid. Jättefin text.
2006-05-30

    Little Sunshine
Obesvarad kärlek, många gånger har jag varit med om det :(
Bra skrivet iaf.
2006-05-25

    Då jag var fjorton år.
du skriver värkligen jättebra=)
2006-05-25

  sofiavishet
sorglig dikt:( men bra:)
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow