Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind gunga mig!

katastrofen närmar sig

hjärnans bredband 

går nästan på

rena tomgången

energin borttappad

eller uttömd

skålen likaså

där gnistan

tidigare låg

Kampen påstår

nästan ständigt

tills man är

helt tom

Som tur är 

ser jag utanför

mitt fönster

att vinden alltjämt

bär grenarna på

träd och buskar

omhuldar dem

med kärlek

och jag tänker

HUR var det

sådant kändes

som var en

kär lek

ska vi någonsin

hitta hem till

vår alldeles 

egen kattkorg

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-22 17:11



Bookmark and Share


  Kim VIP
Nyss hemkommen! Tack f Era fina kommentarer.
2017-06-26

  Nils-Robert
En så melankolisk dikt om saknad kärlek. Men hoppet finns där.
2017-05-23

  Janina Kaminska
Sorg förmedlat i en fantastisk språk. Gillar mycket sista fraserna: "ska vi någonsin hitta hem till vår alldeles egen kattkorg."

2017-05-23

    ej medlem längre
Sorgsen, berörande text när kraft och energi inte räcker till!
Att hitta hem, ja det är målet att hitta hem vid vägens slut!
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP