Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tog mig levande därifrån

Jag tog mig levande därifrån

Genom dagen
Genom natten
överlevde jag
Igen
Igen
Igen

Jag överlevde mig
och världen
och alla idéer människor lagt i den

Det var inte lätt
Över Levde
En Dag I Taget

Jag är här ett tag till

Vapenlös vapenför vapenlös
Ren Klen Smutsig Stark
Oskyldig skyldig
till allt och inget

Jag överlever
kanske en dag till
En natt
Lever jag




Prosa av Roses vs Dandelions
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-25 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions