Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra olika lotter eller?

bär mig

mina små 36-37 :or

känns så tunga

 

om inte rörelse 

och ljud i toner fanns

var skulle jag befinna mig

 

känner sympati

med de hårt drabbade

som ej har tillgång

till detta

 

eller är det så att 

vibrationer ersätter

hela kakan

svara mig

du som Vet

och Känner

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP