Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är vi svenskar egentligen?

Kan det ligga något i

att vi är så rädda

för konflikter

och känsliga dikussioner

att vi bara mörkar

hela livet eller

näst intill

Kanske det också

är en schimär




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-25 17:51



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Många drar sig undan det besvärliga. Vet inte om det är mer eller mindre svenskt
2017-05-25

    ej medlem längre
Tror du har rätt i detta!
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP