Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

 

När jag är tillsammans med dig

befinner jag mig här och nu

ser inte framåt och inte bakåt

bara här och nu




Fri vers av Helene Månsson
Läst 162 gånger
Publicerad 2006-05-24 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma